Pápua Új-Guinea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Pápua Új-Guinea

Eladó ingatlan Pápua Új-Guineában

Pápua Új-Guinea a Csendes-óceán délnyugati részén található, és magában foglalja Új-Guinea keleti régióját és szigeteit. Óriási biológiai és kulturális sokszínűség jellemzi strandjairól és korallzátonyairól.

Port Moresby az állam fővárosa, és egyben a legnépesebb város és a fő kikötő.

Pápua Új-Guinea, Port Moresby és más városi központokban eladó ingatlanok drágák, és ez tükröződik az áruk és szolgáltatások magas költségében is, beleértve az élelmiszereket, a közüzemi szolgáltatásokat és a biztonságot.

A Pápua Új-Guinea-i eladó ingatlanok hozzáférhetősége szintén rendszerszintű probléma, amelyet mind a kormány, mind a magánszektor megpróbál megoldani.

Egy 2018-ban készült felmérés azt mutatta, hogy az észlelt elérhetetlenség 2017 óta nőtt, a válaszadók 87% -a úgy véli, hogy közepesen vagy nagyon tarthatatlanul vásárol ingatlant Pápua Új-Guinea-ban (tisztelet a 2017-es 85% -kal szemben).

Míg azok, akik úgy vélik, hogy Pápua Új-Guinea-ban eladó ingatlan eladó, kényelmes, nagyon kényelmes, 14% -ról 12% -ra csökkent.

Ennek a változásnak a kijelölése nehéz. A felemelkedő urbanizáció, a vidéki-városi területekről munka és egyéb lehetőségek keresése miatt elmozdulók ez minden bizonnyal az egyik hozzájáruló tényező.

Ismételten a legtöbb ember úgy véli, hogy mikor van a legjobb időpont Pápua Új-Guineában eladó ingatlan vásárlására, ez azonban kissé csökkent 2017-ben 61%, 2018-ban 56% óta.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB